e
Banner

Etiketler: yeni rota



CAG Logistics rotasına Uzak Doğu ülkelerini de ekledi


Yayın: 07-06-2021
Kategori: Lojistik

Soycan Şirketler Grubu’nun 1952 yılından bu yana tedarik zinciri ve lojistik yönetimi alanında faaliyet gösteren üyesi CAG Logistics, hava ve deniz yolu operasyonundaki hizmet kapsamını genişletti. İthalat ve ihracat olarak çift yönlü hizmet veren CAG Logistics, havayolu ve denizyolu operasyon ekiplerini büyüterek rotasına Uzak Doğu ülkelerini de dahil etti. Bu kapsamda firma, hava ve deniz yolu yüklemelerinde door to door, port to port, tehlikeli madde ve genel yük taşımacılığı hizmetleri sunacak.




UTİKAD Akdeniz'de alternatif rotaları açıkladı


Yayın: 24-02-2022
Kategori: Lojistik

Türkiye'nin dış ticaretinde hacim olarak önemli yer tutan Rusya ve Ukrayna arasında yükselen gerginlik, Türk lojistik sektöründe de yankı buldu. Mevcut rotalarda henüz bir sorunla karşılaşılmadığını dile getiren UTİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Ayşem Ulusoy, olası bir savaş ihtimalinde kullanılabilecek rotaları da değerlendirdi.




DFDS Akdeniz İş Birimi'nden yeni rota


Yayın: 03-04-2023
Kategori: Denizyolu

DFDS, Türkiye merkezli Akdeniz İş Birimi’nin faaliyete geçişinin 5. yılında çok özel bir hattın açılışını gerçekleştirdi. Alsancak Limanı’ndan Fransa’nın Sete limanına ilk ve tek ro-ro hizmeti olma özelliğini taşıyan İzmir – Sete rotası ile DFDS, Türkiye ve Avrupa arasındaki güvenli ve hızlı taşımacılık çözümlerine bir yenisini daha ekliyor.